pirmdiena, 2017. gada 27. februāris

Kinetics GRAND BAZAAR Pre Spring / Summer 2017

27. februāris ir jaunās nagu laku kolekcijas no zīmola Kinetics Grand Bazaar oficiālais klajā nākšanas datums, tādēļ šī diena ir īpaši piemērota, lai to atrādītu. 
Kolekcija ir krāsaina un ārkārtīgi dažāda. Sastāv no astoņiem toņiem - gan siltiem, gan vēsiem, gan košiem, gan pieklusinātiem. Mani mīļākie toņi ir Give me better price un Secret deal, bet skatamies visus pēc kārtas :)

#357 Arabic Blond
 #358 Give Me Better Price
 #363 Rub The Lamp
 #364 Bedouin Taxi
 #359 Camel Or Cabrio
 #361 Secret Deal
 #360 Grand Bazaar
 #362 Too Hot To Believe

svētdiena, 2017. gada 19. februāris

L'OREAL Infallible Lip Paint šķidrās lūpu krāsas

Kopš pirmā janvāra veikalos pieejamas L'Oreal zīmola jaunās šķidrās lūpu krāsas un tās pieejamas gan matēta, gan spīdīga finiša formā. Man pieejami 3 toņi, divi no kuriem ir matēti: 205 Apocalypse Red, 201 Hollywood Beige un viens spīdīgs: 102 Darling Pink.

Uzklājot uz rokas redzamas tikai toņu atšķirības, bet uz lūpām redzams kā atšķiras finiši. Šajā gadījumā (priekš manis) uzvarētājs noteikti ir spīdīgais finišs - gan toņa, gan kopējā skata ziņā, jo šie matētie toņi man nepiestāv, kā arī klājas kaut kā nevienmērīgi, jo sevišķi Hollywood Beige. Pie vainas, manuprāt, ir to gaisīgā un tā kā uzputotā konsistence, kā rezultātā toņi nevienā brīdī neizveido saķeri ar lūpu ādu un visu laiku "kustās", kas nozīmē, ka bieži spogulī būtu jāpārliecinās, vai lūpu krāsa nav izsmērējusies un vai tā nav jāpielabo. Apocalypse Red noteikti ir veiksmīgāks (no abiem matētajiem), jo klājums ir krietni vienmērīgāks, tomēr konkrēti man tas īsti nepiestāv.

Uz lūpām nolēmu atrādīt tikai Darling Pink, kurš man patīk un esmu to nēsājusi jau ne reizi vien. Tonis ir piesātināts, klājas vienmērīgi un nēsāšanā ir komfortabls. Šis noteikti nebūs super noturīgs lūpu produkts (pēc ēšanas tas noteikti jāatjauno), bet es tādus nemaz nemīlu, jo tie tikai sausina lūpu ādu. Daudz vienkāršāk, manuprāt, ir atjaunot lūpu krāsu, kad tas nepieciešams, nevis just kā dienas gaitā lūpu āda kļūst arvien sausāka un sausāka.

Kopumā varu teikt, ka no L'Oreal Lip Paint sērijas produktiem lielāku uzmanību iesaku pievērst Lacquer finiša produktiem, jo tie šoreiz sanākuši daudz veiksmīgāki.

KUR NOPIRKT?
Drogas veikalos
CENA:
EUR 8,49
VĒRTĒJUMS:
Matte finišam: 4/10
Lacquer finišam: 8/10

piektdiena, 2017. gada 10. februāris

Mēneša favorīti

Nemaz tik bieži nenotiek tā, ka steidzu iegādāties kāda zīmola produktu tiklīdz tas kļuvis pieejams, bet ar Dzintars Future Formula Snail Extract serumu sanāca tieši tā - nopirku jau pirmajā dienā. Ļoti gribējās izmēģināt šo serumu un pēc sastāva izpētīšanas vismazākās šaubas par pirkumu pazuda. Serumu lietoju jau gandrīz divas nedēļas. Skaidrs, ka pilnvērtīgi novērtēt produktu tik īsā laikā nevar, tomēr pirmie iespaidi tik pozitīvi, ka nevarēju neiekļaut to mēneša favorītu pulciņā.
Esmu sajūsmā arī par jauno L'Oreal Volume Million Lashes Fatale skropstu tušu. Tai ir ideāla birstīte, kas vienmērīgi un viegli uzklāj tušu, lieliska formula, kas nav nedz par šķidru, nedz par sausu - vienkārši lieliska tuša.
Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence (atsauksme).
Ziemā, kas ir arī sauso pēdu sezona, sapratu, ka tikai ar krēmu man ir par maz, tādēļ nolēmu izmēģināt Scholl serumu pēdu ādas kopšanai. Duetā ar barojošu krēmu serums darbojas lieliski un pēdu āda jūtas daudz komfortablāk.
Bioderma Hydrabio produkti man ļoti patīk, tādēļ šo jaunumu noteikti gribēju izmēģināt. Krēms paredzēts sausas un ļoti sausas ādas kopšanai. Nodomāju, ka tik aukstam laikam šis būs tieši tas, kas vajadzīgs. Krēmam ir diezgan bieza tekstūra, bet uzklājas tas viegli un iesūcas salīdzinoši ātri. Ar šo krēmu āda noteikti ir daudz varāk pasargāta no aukstuma un vēja, jo tas izveido sajūtamu, tomēr netraucējošu aizsargslānīti. Lietoju krēmu arī uz nakti, jo tas lieliski mīsktina un mitrina sejas ādu. 

trešdiena, 2017. gada 8. februāris

Janvāra tukšinieki

BIO2YOU ķermeņa skrubis ar smiltsērkšķiem, medu un mandeļu eļļu - ļoti efektīvs produkts, kad gribās ko īpaši skrubīgu :) 
Maybelline Lash Sensational skrpstu tuša - man patika birstīte, tomēr tā arī nesagaidīju kad tuša kaut nedaudz pažūs, jo tad noteikti būtu patikusi labāk. 
Ļoti patika Pharmaceris sejas toniks ar 2% mandeļskābes sastāvā. Izmantoju to pēc ādas attīrīšanas - lielisks maiga pīlinga līdzeklis ikdienas lietošanai, kā arī labs ādas izsitumu profilaksei, vai arī jau esošu iekaisumu un rētu mazināšanai. Zīmola produktu klāstā pieejams arī krēms ar krietni augstāku mandeļskābes procentu sastāvā - to arī gribētu izmēģināt.
Beidzās mans nu jau otrias Missha Geum Sul emulsijas iepakojums. Ļoti patīk šis produkts - tam ir viegla konsistence, tas lieliski sadarbojas ar manu sejas ādu, labi kalpo kā dekoratīvās kosmētikas pamats un vispār - priekš manis šis ir universāls produkts. Ja kādu laiku būtu jāiztiek tikai ar vienu sejas kopšanas līdzekli, droši izvēlētos šo, jo tas der gan vakaram, gan rītam. Sastāvs, kā jau daudziem Korejā ražotiem sejas kopšanas produktiem - ļoti bagāts ar dažādiem ekstraktiem - žeņšeņa ūdens ekstraktu, žēņšeņa saknes ekstraktu, brieža ragu ekstraktu, sēnes micēlija fermentēto ekstraktu (stimulē hormonālo un šūnu imūnās funkcijas), zelta ekstraktu, augu ekstraktu kompleksu (lakricas sakne, griķu milti, ingvers, medus).
Lumene Vitamīna C serums ar Hialuronskābi (atsauksme).
Pharmaceris Redness Soothing gēls sejas ādas attīrīšanai - šis ir ļoti maigs (neputojošs), bet efektīvs līdzeklis ādas attīrīšanai. Droši lietoju arī acīm - nekas nekož un nesausina. Noteikti atkārtota pirkuma vērts.