pirmdiena, 2015. gada 28. septembris

DZINTARS, Laura Mars, Barojošs ķermeņa JOGURTS Rozā greipfrūts, 200 ml

Labi baro un mitrina ādu, padara to mīkstu un maigu, piešķir ķermenim svaigu, uzmundrinošu, nedaudz rūgtu rozā greipfrūta aromātu. Satur dabisko jogurtu, kakao sviestu un makadāmijas eļļu. Piemērots jebkura tipa ādai.

Par cik esmu diezgan slinka ķermeņa krēmu lietotāja (pēdējā laikā gan situācija nedaudz uzlabojusies), tādēļ piespiest sevi zieķelēties ar kaut ko, kas nav sevišķi tīkams, man būtu teju neiespējami. Bet, šīs dienas raksta varonis noteikti nav pieskaitāms netīkamajiem - gluži otrādi. 
Ar Laura Mars ķermeņa jogurtiem esmu "pazīstama" jau kopš vasaras sākuma, kad kā pirmo iegādājos jogurtu ar mango un melleņu aromātu. Krēms man ļoti iepatikās jau pēc pirmās lietošanas reizes, tādēļ tam beidzoties nolēmu iegādāties nākamo, bet jau ar rozā greipfrūtu aromātu.
Jogurtam ir diezgan viegla, nedaudz želejīga konsistence. Tas burtiski kūst uz ādas, iesūcas momentāni, bet tajā pašā laikā lieliski mitrina un pabaro ķermeņa ādu. 
Jāsaka, ka pat neatceros, pēc kura cita ķermeņa krēma lietošanas āda bijusi tik maiga un taustei tīkama.

Kas attiecas uz aromātu, tas ir diezgan spēcīgs. Mango un melleņu jogurtam aromāts bija izteikti salds, bet rozā greipfrūtam tas ir nedaudz svaigāks, bet diezgan salds tāpat. Man tas vairāk atgādina sacukurotu apelsīnu, ne tik daudz greipfrūtu aromātu. Smarža arī diezgan ilgstoši saglabājas uz ādas. 
Kopumā varu teikt, ka šie jogurti ir vieni no labākajiem ķermeņa kopšanas produktiem, kādus esmu lietojusi, tomēr gribētu, lai sortimentā būtu pieejami jogurti ar neitrālākiem, maigākiem aromātiem.

Kur nopirkt?
A/S Dzintars veikalos
Cena:
EUR 14
Vērtējums:
9/10

trešdiena, 2015. gada 23. septembris

ORIFLAME, The One Instant Extensions mascara, 8 ml

Jaunā The ONE Instant Extensions pagarinošā skropstu tuša uzreiz pagarina skropstas bez mākslīgo skropstu pieaudzēšanas vai pielīmēšanas. Inovatīvā spirālveida birstīte un tušas formula ar mikrošķiedrām padara skropstas par 74% garākas!

Oriflame speciālisti The ONE Instant Extensions pagarinošajai skropstu tušai ir radījuši unikālu, revolucionāru spirālveida birstīti, kas ļauj paņemt optimālu tušas daudzumu un ar vienu kustību noklāj visas skropstas, lai iegūtu satriecošu rezultātu. 

Inovatīvā tušas formula satur unikālas 4 mm mikrošķiedras, kas sniedz skropstām neatkārtojamu pagarinājumu par 74%. Ar katru birstītes kustību šķiedras rada arvien lielāku un lielāku garumu, radot mākslīgo skropstu efektu.

Ekstrēmi pagarinoša skropstu tuša ar inovatīvu spirālveida birstīti un elastīgu, šķiedrām bagātinātu formulu vienmērīgi noklāj un pagarina skropstas jau ar pirmo kārtu! Tuša pieejama divos toņos.

Lai nu kas, bet skropstu tuša ir teju katras sievietes skaistumkopšanas rīku arsenālā. Nav jau brīnums, jo ar to skatiens uzreiz kļūst izteiksmīgāks. Arī man pirmais dekoratīvās kosmētikas pirkums bija tieši skropstu tuša.
Paradoksāli, jo skropstu tušu dažādība mūsdienās ir vienkārši neiedomājama, tomēr savu ideālu atrast ir gandrīz neiespējami, vai vismaz diezgan grūti. Un pat ja ir atrasts tas šķietami labākais, vienalga gribās meklēt tālāk :)
Man gan šobrīd ir pienācis tas moments, kad pērku vienu un to pašu tušu vairākas reizes pēc kārtas, kas ir L'Oreal Miss Manga, jo tā man sniedz visu, ko no tušas sagaidu. 
Protams, The One Instant Extensions tušu automātiski salīdzināju ar Miss Manga. Diemžēl, bet arī šoreiz Miss Manga paliek nepārspēta.
Neko sevišķi sliktu par šo tušu teikt nevaru - tā labi klājas, nesaķepina skropstas, nebirst, tomēr man pietrūkst apjoma, kas man ir ļoti svarīgs parametrs, jo no dabas manas skropstas nav sevišķi biezas. Šī tuša daudz vairāk patiks tiem, kam primārais ir pagarinošais un atdalošais efekts. 

Kur nopirkt?
pie Oriflame izplatītājiem
Cena:
EUR 7,90
Vērtējums:
6/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

piektdiena, 2015. gada 18. septembris

L'OREAL, Infallible 24H-MATTE foundation, 11 Vanilla, 35 ml

INFALLIBLE 24H-MATTE tonālais krēms, kam piemīt gaisīga tekstūra un matēts klājums, kas rada profesionāla meikapa izskatu, saglabājot to līdz pat 24 stundām. Baudi matētu ādas izskatu ar kādu no pieciem toņiem, kas nepadara ādu blāvu, un ļauj gaisīgajai, ilgnoturīgajai šķidrajai formulai paslēpt ādas nepilnības, radot gludu ādu un īstu komfortu dienas garumā.

Šodien gribu pastāstīt par savu aizvadītās vasaras iecienītāko tonālo krēmu. Iespējams, ja pameklētu, atrastu arī kādu ne visai pozitīvu atsauksmi, tomēr lielais vairums blogeru balso par, tādēļ ļoti gaidīju, kad šis produkts parādīsies mūsu veikalos.
Nezinu, vai šo varētu ieteikt izteikti sausas ādas īpašniecēm, tomēr normālai, kombinētai, vai taukainai sejas ādai šis tonālais krēms, manuprāt, derētu ļoti labi. 
Krēmam ir vidēji bieza konsistence - tas nav nedz ūdeņains, nedz arī biezs. Sedzamība tam ir diezgan augsta, kas manā gadījumā ir tikai pluss, jo ikdienā priekšroku dodu sedzošākiem tonālajiem līdzekļiem.
Par spīti diezgan augstai sedzamībai, produkts nerada smaguma sajūtu uz ādas un neliek tai izskatīties pārslogotai ar kosmētiku. Pietiek ar pavisam nelielu daudzumu produkta visai sejai - uzklāšanai parasti izmantoju Inglot olu. Gaišākais tonis Vanilla man der perfekti. 
Varu tikai uzslavēt Infallible Matte noturību, jo pat karstās dienās tas nekur nepazuda un neizkusa :) Jā, dienas viducī var nedaudz piepūderēt degunu, bet bieži iztieku bez tā, jo īpaši tagad, kad āra temperatūra vairs nepārsniedz divdesmit grādus.
Iesaku izmēģināt visiem, kas vēl nav to izdarījuši :) Man šis noteikti būs atkārtots pirkums :)

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
aptuveni EUR 12
Vērtējums:
10/10

piektdiena, 2015. gada 11. septembris

BIODERMA, Sensibio Tolerance+, 40ml

Paaugstinātu jutību neitralizējošs krēms netolerantai vai alerģiskai ādai. 
Īpašības: Bioderma pētnieki - eksperti ādas bioloģijā - ir radījuši un ieviesuši jaunumu Sensibio Tolerance+: dermatoloģisku aprūpes līdzekli, kas noturīgi paaugstina ādas tolerances slieksni, pilnīgi respektējot ādas dabiskās, bioloģiskās funkcijas. Produkta galvenā sastāvdaļa ir Neurocontrol - ekskluzīvs komplekss kuru veido tetrapeptīds un nomierinošu aktīvo vielu kombinācija. Neurocontrol samazina ādas nervu šķiedru pastiprināto kairināmību un regulē bioloģiskos mehānismus, kuri ir netolerances pamatā. Samazinās savilkuma un diskomforta sajūta. Āda atgūst sākotnējo komfortu. Bagātināts ar nātrija PCA, Sensibio Tolerance+ nostiprina ādas barjeras funkciju un nodrošina optimālu mitrināšanu. 100% saderīgs ar ādu. Produkta aktīvās vielas nodrošina augstāko panesamības līmeni. Produktam ir labi pārklājoša tekstūra; tas ātri iesūcas un rada maigu, samtainu sajūtu. Teicama panesamība. Neveicina poru aizsprostošanos. Hipoalerģisks; pārbaudīts uz alerģiskas ādas. Bez parabēniem, konservantiem un smaržvielām. Teicams pamats dekoratīvajai kosmētikai.

Kaut arī man ir jutīga āda, un tāda tā ir bijusi vienmēr, produktus specifiski jutīgai ādai es nelietoju konstanti. Pārsvarā, tomēr ne visu laiku. Drošības sajūtu rada fakts, ka ja kaut kas noiet greizi, man ir savas drošās un pārbaudītās vērtības, pie kurām allaž varu atgriezties :)
Bioderma zīmola ietvaros noteikti var atrasts vairākus produktus, kurus pieskaitu savām drošajām vērtībām. Piemēram, Sensibio AR krēms, Cicabio krēms u.c.
Protams, kad aptiekas skatlogā ieraudzīju informāciju par Tolerance+, uzreiz zināju, ka jāpērk.
Ļoti patīk, ka krēms iepildīts iepakojumā ar pumpīti, kas lietošanā ir daudz ērtāk nekā tūbas. Pašam krēmam ir viegla un patīkama konsistence. Tas viegli izlīdzinās uz ādas un iesūcas pietiekami ātri, tādēļ droši lietojams arī no rītiem.
Krēmu lietoju jau vairāk kā mēnesi, tādēļ esmu gatava padalīties ar iespaidiem par tā iedarbību. Sākotnēji nemanīju nekādas drastiskas izmaiņas savā ādas stāvoklī, bet jāsaka, ka tas arī nebija sevišķi bēdīgs, tomēr krēms iepatikās uzreiz, jo tam ir patīkama konsistence, tas nerada smaguma sajūtu uz ādas, neaizsprosto poras, nekairina ādu un kalpo kā labs pamats dekoratīvajai kosmētikai. Ar laiku pamanīju, ka apsārtumi ir mazāk izteikti un āda kopumā ir mazāk reaktīva kā iepriekš. 
Dažās atsauksmēs lasīju, ka Tolerance+ krēms labi nomierina ādu pēc saules apdegumiem, vai ja ir alerģiska reakcija no kāda kosmētikas produkta, tādēļ noderīgs var izrādīties ikvienam, ne tikai jutīgas ādas īpašniekiem.
Domāju, ka krēms labi derēs arī taukainas ādas īpašniekiem, jo tas ir viegls un neaizsprosto poras. 
Mitrinošais efekts krēmam manā gadījumā ir pietiekošs, bet izteikti sausas ādas īpašniekiem pieļauju, ka varētu būt nepieciešamība pēc kāda papildinājuma.
Nobeigumā varu teikt, ka šis ir vēl viens Bioderma produkts, kuru varu piepulcināt mīluļu sarakstam un kuru noteikti iegādāšos atkārtoti.

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
EUR 18,50
Vērtējums:
9/10

ceturtdiena, 2015. gada 10. septembris

THE BODY SHOP klientu dienas

 
Salasoties visas skaistās atsauksmes par TBS jauno kolekciju SPA Of The World, bija skaidrs, ka jādodas izlūkos :) Kad ieraudzīju informāciju par atlaidēm The Body Shop veikalos, sapratu, ka jādodas pavisam drīz. Proti, šo piektdien un sestdien (11. un 12. septembrī) The Body Shop veikalos norisināsies Klientu dienas, kad visi produkti būs pieejami ar 20% atlaidi, bet atsevišķiem produktiem būs piemērotas arī 40% lielas atlaides. 
Mani primāri interesē Spa Of The World produktu sērija, kā arī jau sen gribu pasmaržot Tobacco Flower dušas želeju, kura šajās dienās būs kā dāvana par pirkumu virs EUR 25.
Plašāku informāciju var gūt The Body Shop mājas lapā: www.thebodyshop.lv

pirmdiena, 2015. gada 7. septembris

Mēneša favorīti

Pagaidām vēl nespēju samierināties ar domu, ka pienācis septembris un beidzies gan atvaļinājums un izskatās, ka arī vasara :( It kā jau nav ko skumt, jo atvaļinājums bija silts un priecīgiem notikumiem bagāts, tādēļ atskatoties uz aizvadīto mēnesi, šodien pastāstīšu par produktiem, kuriem tajā bija īpaša vieta.

Salasījusies pozitīvas atsauksmes par jauno L'Oreal Infallable 24H-MATTE tonālo krēmu, iegādājos to tiklīdz veikalos tas bija pieejams un ne mirkli nenožēloju savu lēmumu. Tonālais krēms lieliski izlīdzinās uz ādas, ir teju nemanāms un nav arī īpaši jūtams, tomēr pieklājīgi nomaskē visu kas maskējams. Tonis 11 Vanilla man der perfekti.
Fresh Look izsmidzināmais toniks sausai un jutīgai ādai arī izrādījās patīkams atklājums. Tas man nedaudz atgādina BIO2YOU toniku (to, kurš vēl bija stikla pudelē) - arī šim tonikam ir viegli skābens aromāts un izteikti mīkstinoša iedarbība.
Par LUSH Roots matu masku jau rakstīju (atsauksme) - ļoti forša un izteikti atsvaidzinoša.
No Catrice jaunumiem, par kuriem arī jau rakstīju, Liquid Camouflage High Coverage konsīleris pa šo laiku izkristalizējies kā favorīts. Tas labi maskē, izgasmo, nesausina - der gan zonai ap acīm, gan sejai kopumā. 
Patīkama sanāca arī pirmā iepazīšanās ar La Roche Posay kosmētiku. Sejas krēmu pagaidām neesmu lietojusi, bet Cicaplast roku krēms jau lietojas pilnā sparā. Krēmam ir diezgan bieza konsistence, bet par treknu to īsti arī nevar nosaukt. Saskarē ar siltumu krēms tā kā nedaudz izkūst un pārklāj roku ādu ar aizsargkārtiņu. Pēc kādām pāris minūtēm krēms ir iesūcies un ja roku āda pirms tam ir bijusi sakarināta, piemēram, pēc tīrīšanas darbiem, komforts iestājas momentāli. Šis noteikti ir nakts krēms, kā arī ziemas periodā derēs ļoti labi un lai nomierinātu sakairinātu, vai sūrstošu roku ādu.
Vienu rītu, kad krāsojos un kārtējo reizi lietoju Pollie (REF.02887) acu ēnu otu, atcerējos, ka ne reizi to neesmu pieminējusi blogā, kaut arī lietoju jau kādus pāris gadus noteikti. Pirku to Salon Line veikalā. Tagad pat nezinu, vai tādas otiņas tur vairs pieejamas, bet tā ir vienkārši lieliska. Toreiz paņēmu tikai vienu - ota nemaksāja lielu naudu, tādēļ izmēģināšanas pēc arī iegādājos. Lietoju to teju katru dienu - ota, manuprāt, ir no dabīgajiem sariņiem, ir ļoti mīksta un elastīga - lieliski der acu ēnu uzklāšanai un iztušēšanai. Reizēm to izmantoju arī izgaismotāja precīzākai uzklāšanai. Pēc neskaitāmām mazgāšanas reizēm ota nav zaudējusi nevienu sariņu un nav deformējusies. Man ļoti patīk. 
Līdz šim uzacu pieķemmēšanai izmantoju pie zīmuļa piestiprinātās birstītes, bet nolēmu iegādāties to atsevišķi. Iegādājos Artdeco uzacu un skropstu birstīti. Izrādījās, ka tā ir daudz ērtāk un parocīgāk :)
Nobeigumā vēl par dažām ar kosmētiku nesaistītām lietām...

Renē Denfeldas (Rene Denfeld) romānu The Enchanted gribēju izlasīt jau sen, bet tikai nesen radās tāda izdevība. Grāmata uz mani atstāja ļoti spēcīgu iespaidu. Nespēju saprast, kā vienā grāmatā var apvienot tik daudz šausmu, bet tajā pašā laikā arī tik daudz skaistuma, kas aizkustina līdz sirds dziļumiem, bet autorei tas pavisam noteikti ir izdevies.
Man ļoti patīk Diāna Rosa (Diana Ross), tādēļ biju priecīga Upes veikalā atrast pāris viņas plates - Swept Away un Why Do Fools Fall In Love, kuras drillēju jau kopš augusta :)

ceturtdiena, 2015. gada 3. septembris

Augusta tukšinieki

Kiehl's Olive Fruit Oil Nourishing Conditioner - neskatoties uz to, ka šis ir mazais iepakojums, lietojās man šis kondicionieris ļoti ilgu laiku. Ikdienā maniem matiem tas bija pārāk barojošs, bet reizēs, kad mati bija sausi, vai cieti, neviena no manā arsenālā esošajām maskām nesniedza labāku rezultātu. 
Batiste blush sausais šampūns - joprojām labākais.
The Body Shop medus ķermeņa skrubis (atsauksme).
Lumene Extra Gentle Cleanser - vairs jau neskaitu, kurš pēc kārtas iepakojums tas ir. Pavisam noteikti, šis ir viens no maniem mīļākajiem sejas ādas attīrīšanas līdzekļiem (atsauksme).
Missha Super Aqua Hydrating Toner (atsauksme).
Clinique all about eyes (atsauksme).
Dzintars barojošs ķermeņa jogurts Mango un mellenes - šis kļuva par vienu no mīļākajiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem jau pēc pirmās lietošanas reizes. Esmu iegādājusies jaunu vietā, tikai ar citu aromātu. Ļoti patīk krēma tekstūra, cik ātri tas iesūcas ādā, cik labi tas pabaro un mitrina. Krēma smarža ir patīkama, bet gribētu, lai sērijā būtu pieejami arī neitrālāki aromāti, jo galvenokārt šis produkts man patīk dēļ savām kopjošajām īpašībām.
Thalgo Softness Exfoliator for dry or sensitive skin - šis man arī ir, šķiet, jau veselu mūžību. Ar sejas ādai paredzētajiem skrubjiem neaizraujos - dēļ kuperozes, bet šis bija diezgan maigs, tādēļ aptuveni reizi mēnesī tika pielietots. Man tas bija tāds noskaņojuma produkts, nevis nepieciešamība.
Palmolive Oriental Beauty dušas želeja ar mandeļu eļļu un sandalkoka ekstraktu - želeja, kā jau želeja, bet ar īpaši patīkamu un sildošu aromātu.