sestdiena, 2014. gada 31. maijs

L'Oreal Paris, Color Riche L'EXTRAORDINAIRE lūpu laka

Iedvesmojoties no luxury tendencēm, L'Oreal Paris radījis L'EXTRAORDINAIRE izsmalcināto lūpu laku ar vērtīgām eļļām. Tās unikālās formulas sastāvā ir 4 kopjošas eļļas (lotus zieda, argana, kamēlijas, rosa muscat), kas nodrošina mitrinošu sajūtu kā pēc balzama lietošanas.
Pateicoties intensīvajiem krāsu pigmentiem, lūpas iegūst spilgtu un piesātinātu toni ar pārsteidzošu noturību!
L'EXTRAORDINAIRE nodrošina ideālu līdzsvaru starp bagātīgu krāsu un kopšanu, turklāt nav lipīgas sajūtas. Gaumīgs iepakojums ar unikālu soft-touch aplikatoru (lūpu formā) nodrošina vieglu uzklāšanu.

Sajūsma par šīm lūpu lakām ārzemju blogos bija sasniegusi arī manas ausis, tādēļ ar nepacietību gaidīju, kad arī pie mums tās parādīsies. Nemaz tik ilgi nebija jāgaida :) 
Manā īpašumā nonāca divi brīnišķīgi toņi - 204 Tangerine Sonate (oranžais) un 500 Molto Mauve.
Jāsaka, ka arī es esmu sajūsmā. Lūpu lakas ir pigmentētas, komfortablas nēsāšanā - nesausina lūpas, nav lipīgas. Uzslāņojot spilgtākus toņus (manā gadījumā oranžo) var panākt izteikti dramatisku efektu, tomēr man labāk patīk ne tik kliedzošs rezultāts. Es parasti pēc lakas uzklāšanas izmantoju salveti, lai noņemtu lieko spīdumu, lai lūpas neizkatītos kā zaptē izmērcētas :) 
Ikdienā biežāk izmantoju Molto Mauve, tomēr sev par patīkamu pārsteigumu atklāju, ka arī oranžais nemaz tik slikti neizskatās (nekad iepriekš man nav bijuši oranži lūpu produkti). 
Veikalos L'Extraordinaires lakas parādīsies jūnijā un būs pieejami 10 toņi.

204 Tangerine Sonate
500 Molto Mauve

Kur nopirkt?
Drogas, Stockmann u.c.
Cena:
12.99 EUR
Vērtējums:
9/10

* Produktus apskatam piedāvāja L'Oreal Paris zīmola pārstāvji Latvijā.

ceturtdiena, 2014. gada 29. maijs

DOVE, invisible dry deodorant (improved formulation)

Nesen veikalos parādījās jaunā Dove dezodorantu līnija Dove Invisible Dry 100 colours, kas neatstāj traipus uz 100 krāsu audumiem. Tas pārbaudīts testos uz vairāk kā 100 dažādu krāsu audumiem, lai pārliecinātos, ka tas neatstāj baltus nospiedumus un nerada apģērba krāsas izmaiņas.
Dove Invisible Dry iekļauj arī Dove dezodorantu unikālās mitrinošās īpašības - to sastāvā ir 1/4 mitrinošā krēma, lai nodrošinātu gan aizsardzību pret svīšanu, gan rūpes par īpaši plāno ādu padusēs. Dove Invisible Dry satur mazāk sastāvdaļu, kas var atstāt ietekmi uz auduma krāsu, bet tas ir tikpat efektīvs pret svīšanu kā citi Dove dezodoranti. 
Jaunie Invisible Dry dezodoranti pieejami dezodoranta, rullveida dezodoranta un sausā dezodoranta veidā.

Kopš mana draudzene man sen sen atpakaļ ieteica Dove dezodorantus kā viņas iecienītākos, tie arī man par tādiem kļuva. Mani gan nācās pierunāt, jo tobrīd biju atteikusies no pūšamajiem dezodorantiem pārliecībā, ka starp viņiem neviena priekš manis nav. Pagaidām nevienu labāku tā arī neesmu atradusi :)
Uzlabotā dezodoranta versija man arī ļoti patīk - dezodorants tiešām neatstāj traipus uz apģērba, pasargā no svīšanas un ļoti patīkami smaržo. 

Kur nopirkt?
Drogas, Rimi, Maxima u.c.
Cena:
aptuveni 3 EUR
Vērtējums:
10/10

sestdiena, 2014. gada 24. maijs

L'Oreal Paris, Color Riche Les Blancs

Drīzumā veikalos parādīsies L'Oreal Paris šīs vasaras nagu laku kolekcija Les Blancs, kura ieturēta maigos pasteļtoņos. 
Kolekcija sastāv no 8 gaišiem toņiem. Manā īpašumā nonāca trīs kolekcijas toņi - Chantilly Lace, Ocean Porcelaine un Nouvelle Vague. 

Chantilly Lace
Ocean Porcelaine
Nouvelle Vague
Lakas pēc savas konsistences ir diezgan šķidras, tādēļ necaurspīdīgam pārklājumam vajadzēs vismaz divas kārtas. Viscimperlīgākā izrādījās Chantilly Lace, jo tā pieprasīja veselas trīs. Toņi, manuprāt, glīti - pa īstam vasarīgi. Mans favorīts ir tumšākais no trijotnes - Nouvelle Vague :)

Cena:
4.91 EUR
Veikalos no jūnija.

* Produktus apskatam piedāvāja zīmola L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā.

ceturtdiena, 2014. gada 22. maijs

PHARMACERIS, Intense Coverage Mild Fluid foundation, SPF 20

Jaunas paaudzes pārklājoša sistēma. Ieteicams visiem ādas tipiem (ieskaitot problemātisku un jutīgu ādu). Tas noslēpj ādas defektus (pigmentācijas izmaiņas, paplašinātus kapilārus, aknes rētas, tumšos lokus zem acīm, acne rosacea). Krēma pārklājošais efekts saglabājas apmēram 10 stundas. Satur mikrokapsulas ar minerālfiltriem, kas pasargā no UVA un UVB staru kaitīgās ietekmes. Rezultātā āda kļūst maiga un svaiga, dabiskā, vienmērīgā tonī, neradot "smaguma" un maskas sajūtu.
Nesatur konservantus, parabēnus un smaržvielas.

Jau diezgan sen domāju, ka vajadzētu izmēģināt šo tonālo krēmu, jo pieredze ar dažiem Pharmaceris produktiem bija diezgan pozitīva. Tas ir arī viens no nedaudzajiem tonālajiem līdzekļiem, kuri nopērkami aptiekās. 
Šis tonālais krēms pieejams trijos toņos - es izvēlējos visgaišāko 01 Ivory, kaut arī, iespējams, vajadzēja ņemt otro numuru, jo tonālais ir ļoti, ļoti gaišs. 
Pārklājošā sistēma tonālajam ir patiesi iespaidīga - pietiek ar pavisam nelielu krēma daudzumu, lai tiktu nomaskēts viss. Man jau patiktu, ja vien viņš neizskatītos pēc maskas. Kaut arī ražotājs apgalvo, ka šis produkts nerada maskas efektu uz sejas, atļaušos nepiekrist. Neatkarīgi no produkta daudzuma, pat ja tā ir ļoti, ļoti maz, maskas efekts paliek kāds bijis. Es jau domāju, ka metīšu viņu ārā, tomēr pirms tam nolēmu pamēģināt pievienot pavisam nelielu daudzumu šī krēma kādam citam tonālajam līdzeklim. Labs kandidāts bija Artdeco BB krēms, jo viņš man ir bišku par tumšu, kā arī prasītos lielāks maskējošais efekts. 
Ar rezultātu paliku ļoti apmierināta, jo no šī miksļa sanāca pat ļoti labs tonālais krēms bez maskas efekta, tomēr pietiekami sedzošs un gandrīz ideālā tonī :)

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
18,95 EUR
Vērtējums:
krēmam pašam par sevi lieku 2/10, bet kombinācijai ar Artdeco BB krēmu lieku 8/10

svētdiena, 2014. gada 18. maijs

Sejas ādas kopšanas rituāls šobrīd - rīts un vakars

Man šodien nav lustes rakstīt garum garās atsauksmes, tādēļ ar prieku pievienošos Skaistuma dienasgrāmatas aizsāktajai rubrikai - Ādas kopšana - Viens rīts un viens vakars Maijā :) Manā gadījumā es parādīšu produktus, kurus lietoju tieši šobrīd. Ja bildē redzami divi attīrošie pieniņi, tas nenozīmē, ka vienā vakarā lietoju tos abus, bet, ka ik vakaru mēdzu tos pamainīt.
Mans rituāls šobrīd ir pavisam vienkāršs - gan no rītiem, gan vakaros. Galvenais uzsvars ir uz ādas attīrīšanu, apsārtuma mazināšanu, maigu eksfoliāciju un aizsardzību no saules. Skatamies :)



trešdiena, 2014. gada 14. maijs

LANCOME, long wear eyeshadow base in 02 Beige Porcelaine

Par godu Hypnose skropstu tušu desmitajai gadadienai Lancome zīmols ir nācis klajā ar acu mekapa kolekciju, kurā viens no produktiem ir acu ēnu bāze, kas pieejama dažādos toņos. 
Mūsu Stockmann atrodami trīs bāzes toņi - 01 Beige Ivoire, 02 Beige Porcelaine un 03 Nude. 
Man tieši bija vajadzīga acu ēnu bāze, tādēļ pēc izpētes nolēmu vienu iegādāties. Mana galvenā prasība bija, lai bāze izlīdzinātu plakstiņa toni, nevis būtu caurspīdīga. Nu, un, protams, ne mazāk svarīgs apstāklis ir arī tas, lai ēnas ar šo bāzi turētos visu dienu, bet to jau var pārbaudīt tikai pēc iegādes :)
Pirmais tonis bija matēts un likās tāds caurspīdīgs, tādēļ tas atkrita uzreiz.  Abi pārējie bija ar spīdumiņiem (neuzkrītošiem) un manāmi sedzošāki. 

Manis izvēlētais ir tāds persiku tonis ar delikātu šimmeri. Tonis, manuprāt, ļoti glīts - ļoti labi izskatītos uz tumšākas ādas krāsas, bet uz maniem bālgani zilajiem plakstiņiem arī nav ne vainas :) 
Bāzei ir krēmīga, ļoti patīkama tekstūra, kuru viegli izlīdzināt, bet būtu gan jānogaida kādas pāris minūtes pirms acu ēnu uzklāšanas. Plakstiņa toni bāze izlīdzina ļoti labi. 
Man ļoti patīk kā acis izskatās tikai ar šo bāzi vien, tādēļ kopš viņas iegādes acu ēnas lietoju diezgan reti, bet ja lietoju, tad tās turās visu dienu bez problēmām.
Ļoti labs produkts, iesaku pievērst uzmanību :)

Kur nopirkt?
Stockmann
Cena:
26 EUR
Vērtējums:
10/10

sestdiena, 2014. gada 10. maijs

THALGO, Cocooning cleansing milk & Cocooning tonic lotion

Cocooning cleansing milk
Pieniņš ar samtainu tekstūru un patīkamu vaniļas un rožlapu smaržu. Satur Gelidium Sesquipedale sarkanās aļģes ekstraktu, kas atjauno, tonizē un mīkstina ādu, kā arī uzlabo ādas hidratācijas līmeni; dateles ekstrakts aktīvais ingredients, kas mitrina, mīkstina un padara ādu gludāku. Ideāli piemērots sausas un jutīgas ādas kopšanai.

Jau sen gribēju izmēģināt kaut ko no Thalgo kosmētikas līdzekļiem, tādēļ izdevīgais Skaistuma dienu piedāvājums bija tieši laikā, jo šos abus varēja iegādāties komplektā par viena produkta cenu. 
Esmu sapratusi, ka sejas attīrīšanai man vispatīkamāk lietot tieši attīrošos pieniņus, tādēļ tie man tagad ir vairāki. Thalgo pieniņam ir patīkama, samtaina un diezgan bieza tekstūra. Smarža ir diezgan patīkama, tomēr priekš sejas kopšanas produkta, manuprāt, pārāk intensīva.
Kosmētiku pieniņš notīra labi, tomēr tādam mērķim viņu neizmantoju, jo vienmēr pirms sejas ādas attīrīšanas kosmētiku notīru ar micelāro ūdeni.
Kopumā varu teikt, ka pieniņš ir diezgan patīkams, tomēr nekas tik īpašs, lai pirkumu veiktu atkārtoti. 

Cocooning tonic lotion
Losjons ar patīkamu vaniļas un rožlapu smaržu. Satur Gelidium Sesquipedale sarkanās aļģes ekstraktu, kas atjauno, tonizē un mīkstina ādu, kā arī uzlabo ādas hidratācijas līmeni; dateles ekstrakts aktīvais ingredients, kas mitrina, mīkstina un padara ādu gludāku. Papildina attīrošā pieniņa iedarbību. Ideāli piemērots sausas un jutīgas ādas kopšanai.

Losjona smarža ir tāda pati kā attīrošajam pieniņam. Tas diezgan labi mīkstina un tonizē sejas ādu pēc attīrošajām procedūrām. Tomēr losjons nesniedz ādai nomierinošu efektu, kas man ir diezgan būtisks aspekts, jo, ja produkts ir paredzēts tieši jutīgas ādas kopšanai, tad tas būtu sagaidāms.
Ja godīgi, tad no Thalgo gaidīju ko vairāk. Produkti nav slikti, tomēr par šādu cenu var atrast arī labākus.

Kur nopirkt?
Stockmann, Douglas
Cena:
aptuvenā cena par katru produktu ir EUR 24
Vērtējums:
abiem 7/10

trešdiena, 2014. gada 7. maijs

L'OREAL PARIS, False Lash Wings Midnight Blacks & Super Liner Perfect Slim

L'Oreal skropstu tuša False Lash Wings ar tā saucamo taureņa efektu tirgū parādījās 2013. gadā un guva lielus panākumus, tādēļ L'Oreal Paris tai radījis māsiņu vārdā Midnight Blacks. Jaunā tuša radīta, lai panāktu vēl izteikmīgāku rezultātu vakara meikapam.

Nevaru salīdzināt abas tušas, jo pirmo neesmu lietojusi, tomēr uz aci birstītes šķiet ļoti līdzīgas. Midnight Black tušai bez unikālās birstītes ir arī visaugstākā melnā pigmenta piesātinātība un pērļu perlamutra daļiņas, kuras atstaro krāsu.

Man tuša iepatikās - ar to ir ļoti ērti nokrāsot skropstas, kaut arī iesākumā birstīte manī radīja aizdomas. Tuša sniedz diezgan izteiktu pagarinošo efektu, nesaķepina skropstas, dienas gaitā nebirst, bet vakarā to bez problēmām var notīrīt ar micelāro ūdeni, vai acu kosmētikas noņēmēju :)

Super Liner Perfect Slim laineris ir ļoti ērts kontūrlīniju veidošanas rīks. Lainera aplikators ir ļoti smails, bet elastīgs. Krāsa ir ļoti piesātināta un nav vairākas reizes jāvelk līnija, lai tā būtu redzama. Šis priekš manis noteikti ir brīvdienu un svētku dienu produkts, jo ikdienā laineri nelietoju (galvenokārt tādēļ, ka tam nepieciešams vairāk laika un pacietības):)

Kur nopirkt?
Drogas, Stockmann u.c.
Cena:
aptuvenā cena tušai: 16.59 EUR
aptuvenā cena lainerim: 9 EUR
Vērtējums:
abiem produktiem 8/10

* Produktus apskatam piedāvāja zīmola L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā.

svētdiena, 2014. gada 4. maijs

SOAP & GLORY, Flake Away body polish

Soap & Glory ir viens no tiem zīmoliem, kuru labprāt redzētu Latvijas veikalos - ļoti patīk produkcijas noformējums, kā arī labās atsauksmes dara savu :) 
Šo bundulīti no Londonas man atgādāja draudzene, bet, kopš šī gada janvāra boots sūta produktus arī uz Latviju, tā ka ir iespēja pasūtīt.

Šis skrubis ir patiesi brīnišķīgs, un man ir mazliet žēl, ka palūdzu atvest tikai vienu :) Skrubja sastāvā ir jūras sāls, cukurs, šī sviests, mandeļu eļļa un persika kauliņu granulas. Pirms lietošanas skrubis nav jāsamaisa, kas ir ļoti ērti. Skrubja tekstūra ir ļoti blīva, mazliet lipīga, bet tas ir labi, jo skrubējoties nekas nekrīt nost un produkts netiek lieki izšķērdēts.
Skrubis nav nedz pārāk agresīvs, nedz pārāk maigs - tieši tik skrubīgs, cik vajadzīgs :)

Tagad es saprotu, kāpēc citi blogeri tā jūsmo par S&G produktu aromātiem. Aromāta kompozīciju veido bergamote, mandarīns, roze, jasmīns, persiks, zemenes, ozola sūnas, dzintars un tas viss kopā saucas Original Pink, kas ir viens no Soap & Glory zīmola oriģinālaromātiem. Dažās atsauksmēs izlasīju, ka Original Pink atgādina Miss Dior Cherie aromātu. Lai vai kā, bet aromāts ir diezgan noturīgs. Uz savas ādas to jūtu visas dienas garumā, bet, par cik aromāts man patīk, tas nav traucējoši.

Kur nopirkt?
boots.com
Cena:
8 mārciņas
Vērtējums:
9/10

ceturtdiena, 2014. gada 1. maijs

Aprīļa tukšinieki

Goldwell Glamour Whip matu putas (atsauksme). Šīs putas bija viens no tiem līdzekļiem, pēc kura beigšanās saproti, ka kaut kā pietrūkst. Lietošanas laikā viņas man iepatikās aizvien vairāk. Vietā esmu nopirkusi citas, kuras man ne tuvu tik labi nepatīk, tādēļ plānoju atgriezties pie šīm.
NeoBio attīrošais pieniņš un toniks nav līdz galam izlietoti, bet, domāju, ka to arī nedarīšu, jo ne viens ne otrs man neiepatikās. Toniks ir pārāk saspirtots, bet pieniņam ir tāda dīvaina konsistence, kuru praktiski nav iespējams dabūt nost.
Bioderma Photoderm MAX Ultra fluīds (atsauksme). Šis arī netiks izlietots, jo, kā izrādījās - mana sejas āda ne pārāk labi "panes" ķīmiskos aizsargfiltrus. Turpmāk izvēlēšos aizsargrēmus ar minerālu izcelsmes filtriem, respektīvi, ar cinka oksīdu un titāna dioksīdu.
Lirene attīrošās putas (atsauksme).
Catrice Better Than False lashes skropstu tuša (atsauksme).
Stenders rožu roku krēms (atsauksme).
Macadamia matu maska (atsauksme).
Kiehl's Abyssine acu krēms (atsauksme).
Kiehl's Abyssine sejas krēma paraudziņš man pietika veselām divām nedēļām. Diezgan patīkams, vieglas konsistences krēms, tomēr neradās tāda pārliecinoša vēlēšanās iegādāties pilna izmēra produktu.
Bioderma Sensibio AR sejas krēms (atsauksme).
Maybelline Color Sensational lūpu krāsa tonī 630 Velvet Beige. Nav izlietota, bet sāka tā dīvaini "smaržot", tāpēc metu ārā, bet mīļa man viņa nebija - nepatika smarža un tonis arī nebija manējais.
DNC hialuronskābes gēls (atsauksme).
Oriflame lash booster želeja nomētājās man vairāk kā gadu, tā arī neiegājās. Par rezultātiem nevaru spriest, jo tika lietota visai neregulāri.