piektdiena, 2013. gada 31. maijs

Estee Lauder Double Wear, Stay-in-place Powder Makeup SPF 10, 2C1 pale almond 02


Gribu pastāstīt par savu mīļāko pūderi.
Tas bija ziemā, kad viņu iegādājos, tādēļ pats būtiskākais aspekts bija, lai pūderis nesausinātu ādu, neizceltu sausos ādas laukumiņus, kuri man parasti (ziemā) veidojas uz pieres un uz deguna. Ne mazāk svarīgi bija arī tas, lai pūderis kaut nedaudz, bet izlīdzinātu ādas toni, nevis būtu caurspīdīgs, kā arī tas, lai tiktu nofiksēts meikaps. Matējošās īpašības nebija svarīgas, jo ziemā pēc tā nav nekādas nepieciešamības
Izlasīju veselu "tonnu" ar atsauksmēm, liku plusiņus un mīnusiņus, un viss rezultējās ar Estee Lauder Doube Wear pūderi.


Tie, kuri ir šī pūdera lietotāji ar "stāžu" allaž jūsmo par veco iepakojumu. Jā, viņš ir tā kā "glamūrīgāks" un tā, tomēr man šķiet, ka jaunajai (nu vairs ne tik jaunajai) versijai arī nav ne vainas. Pūderis ir divstāvīgs - pirmajā atrodas pats pūderis un spogulītis, bet otrajā - sūklītis pūdera uzklāšanai. Viss ir ļoti ērti un parocīgi.
Runājot par pašu pūderi - tas ir ideāls :) Es atvainojos, ka nespēju savaldīties, bet es tā tiešām domāju. Manu sejas ādu tas nesausina nemaz, izlīdzina toni. To var pat uzslāņot vairākkārtīgi, tādējādi panākot lielāku sedzošo efektu. Tas vien man šķiet ko vērts, jo ar šo pūderi pārspīlēt praktiski nav iespējams. Ja nav nekā daudz ko maskēt, manuprāt, mierīgi var iztikt tikai ar šo. Pūderis lieliski saplūst ar sejas ādu, padarot to veselīgi mirdzošu - ne spīdīgu, bet tieši veselīgu. 
Pūderis ir labi sapresēts, tādēļ ir ļoti ekonomisks.
Kā matējošs produkts šis, manuprāt, nebūs tas īstais, jo ja lietoju viņu siltā laikā, t - zona sāk spīdēt jau pēc dažām stundām, tomēr atsauksmes ir pretrunīgas - citiem arī šajā lauciņā pūderis darbojas labi, tomēr es vasarā izvēlos citus pūderus, vai arī lietoju matējošās salvetes.

Kur nopirkt?
Stockmann, Kristiana, Kolonna
Cena:
precīzi vairs neatceros, bet aptuveni LVL 30
Vērtējums:
10/10

pirmdiena, 2013. gada 27. maijs

Jaunumi


Beidzot arī pie mums var iegādāties šādu lakas noņēmēju. Polijā es biju nopirkusi līdzīgu Sephora produktu, kurš man ļoti patika. Par šo arī izlasīju dažas pozitīvas atsauksmes.

Oficiālā informācija:
Jaunais Maybelline New York Express Remover līdzeklis nodrošina ātru un vieglu nagu lakas noņemšanu. Īpašais sastāvs tikai 5 sekunžu laikā notīrīs pat biezu nagu lakas kārtu. Nav nepieciešama vatīte vai salvete, nags ir tikai jāievieto līdzeklī, nedaudz jāpagriež un nagu laka ir notīrīta. Dermatoloģiski pārbaudīts.
Produkts ražots Francijā.

P.S. Šobrīd to var nopirkt ar 10% atlaidi, ar Drogas karti pienākas 15% atlaide. Cena ar 15% atlaidi bija nedaudz virs 4 latiem.

Vai jums ir interese izmēģināt šo "zvēru"?


svētdiena, 2013. gada 26. maijs

L'Oreaal Paris Kannu make-up kolekcija - nagu lakas


L'Oreal Paris ir oficiālais Kannu kinofestivāla make-up partneris jau vairākus gadus pēc kārtas. Zīmola make-up mākslinieki gādā, lai mūsu pārstāves - zvaigznes uz sarkanā paklāja izskatītos absolūti satriecoši. Šogad L'Oreal Paris piedāvā Kannu make-up kolekciju ierobežotā daudzumā, ko iedvesmojušas modes industrijas izcilākās tendences - mūžīgi klasiskais melnais ar izsmalcinātām zelta detaļām. 

Manā īpašumā nonākušas divas no čertām kolekcijas nagu lakām, par kurām tad tūdaļ pastāstīšu sīkāk. 

821 COPPER CUFF


Ļoti skaista, vasarīga, spīguļaina nagu laka :) Par cik laka sastāv tikai no dažāda izmēra spīgulīšiem, ļoti precīzi nagus ar to nokrāsot neizdodas, bet tas nekas, šajā gadījumā tas nav uzkrītoši. Protams, laku var klāt arī virs cita toņa (manuprāt, kombinācijā ar melnu laku tā izskatītos ļoti labi), bet es gribēju parādīt kā Copper Cuff izskatās pats par sevi. Lai panāktu vienmērīgu spīguļu klājumu, nepieciešamas vismaz 4 kārtas, bet laka žūst ļoti ātri, tamdēļ tas nav apgrūtinošs, vai pārāk ilgs pasākums. 
Noturība ir laba, nēsāju laku divas dienas un nekas ar to nenotika.

824 OR NOIR


Man ļoti patīk tumšas un melnas nagu lakas - ļoti :) Manuprāt, šī laka uz nagiem izskatās ļoti svinīgi un derētu kādam īpašam pasākumam. Ar uzklāšanu gan ir zināmas grūtības, jo laka ir ļoti bieza un ķepīga, kas bieži raksturīgs nagu lakām ar spīdumiem. 
Vienmērīgam klājumam pietiek ar divām kārtām.
Arī šī laka žūst ļoti ātri un ir noturīga.

Nagu laku cena ir LVL 3,45

piektdiena, 2013. gada 24. maijs

L'OREAL Elvital Color-Vive matu kopšanas līdzekļi

Kaut arī man nav krāsoti mati, es labprāt izmēģināju L'Oreal jaunos produktus krāsotiem matiem. 

Color-Vive maska - izsmidzināms līdzeklis krāsotiem matiem (200 ml). Sniedz tūlītēju krāsu atjaunojošu terapiju. Krāsu pastiprinošie mikro-pilieni iesūcas matu šķiedrās, veicinot dziļu un intensīvu matu tekstūras uzlabošanu. Matu krāsa tiek aizsargāta, tonis tiek padziļināts un atjaunots katrā lietošanas reizē.

Parasti izsmidzināmie līdzekļi matiem man asociējas ar tādiem, kurus nav jāizskalo, bet šī ir maska un jāizskalo tā ir pilnīgi noteikti. Bet, tas tā... Maska man iepatikās. Ērti un labi ir tas, ka masku tūdaļ var skalot ārā - tā nav jātur, ne 10, ne 20 minūtes. Es pamēģināju to turēt ilgāk, bet nekādu atšķirību nemanīju. 
Šī maska noteikti iepatiksies tiem, kam patīk vieglas konsistences matu kopšanas produkti. Tā ir ļoti "viegla" un nenoslogo matus. Dēļ tā viegluma es uztveru to vairāk kā kondicionieri, nevis masku, jo ar matu masku man vairāk asociējas biezas konsistences produkts, kurš tiek ieklāts mitros matos un nēsāts zem dvieļa vismaz 10 minūtes :)

Color-Vive līdzeklis pēc matu krāsošanas (40 ml). Tā unikālā formula ir uzlabota un daudz koncentrētāka nekā matu maska. Mati kļūst nepārspējami mirdzoši un zīdaini maigi. Pēc skalošanas mati ir mīkstāki un gludāki un tos ir vieglāk izķemmēt.

Agrāk, kad krāsoju matus, es vienmēr sajūsminājos par maskām, kuras bija pievienotas matu krāsai. Tās nez kādēļ vienmēr darbojās labāk, nekā tās, kuras tika pirktas atsevišķi. Vienmēr domāju, ka būtu forši, ja tās varētu nopirkt bez matu krāsas. Te nu tāda iespēja ir :) 
Maskai ir bieza konsistence un ļoti patīkama, atsvaidzinoša smarža. Ražotājs iesaka masku klāt ar dvieli izsusinātos matos, paturēt 2 minūtes un izskalot. Es jau vienmēr paturu ilgāk, bet ceru, ka nekas slikts tas nav. Maska tiešām ir lieliska, jo pēc tās lietošanas mati ir pabaroti, ļoti mīksi un zīdaini. Viss jau ir ļoti forši, tikai tilpums ir pārāk mazs. Masku esmu lietojusi 2 reizes, vēl kādām 2 tur sanāks, bet ne vairāk. Masku es parasti lietoju reizi nedēļā, tas nozīmē, ka ar šo tilpumu man pietiks vienam mēnesim. 

Produkti pieejami veikalos no 27.05.2013

Cena:
izsmidzināmajai maskai LVL 3,59
kopjošajam līdzeklim LVL 2,35
Vērtējums:
izsmidzināmajai maskai 7/10
kopjošajam līdzeklim 8/10

otrdiena, 2013. gada 21. maijs

LUSH, Veganese conditioner

Šo matu kondicionieri izvēlējos pēc veikala pārdevējas ieteikuma, jo iepriekš nebiju pieņēmusi lēmumu par konkrētu pirkumu. Reizēm (šī bija viena no tādām) ar pārdevēju izdodas tā forši parunāties, tādēļ vienkārši gribas paļauties :) Izklāstīju savas prasības pret kondicionieri un man tika ieteikts Veganese. 

Veganese, kā jau vēsta nosaukums, ir vegāniem draudzīgs produkts. Tas nesatur lanolīnu, tādēļ ir daudz "vieglāks", nekā citi matu kondicionieri. Tas nenoslogo matus, tomēr padara tos spīdīgus. Piemērots visiem matu tipiem.

Atnākot mājās nolēmu izlasīt atsauksmes par šo kondicionieri. Godīgi sakot, nedaudz nobažījos, jo tās nebija īpaši pozitīvas. 
Vairumā gadījumu pretenzijas bija pret kondicioniera aromātu. Zināju, ka Lush veikalā smaržot, un mēģināt kaut ko saprast par kādu konkrētu produktu ir gandrīz neiespējami, jo viss veikals ir pārpildīts ar Lush aromātiem, kamdēļ izšķetināt no tā mudžekļa kaut ko konkrētu ir grūti :) Tādēļ veikalā kondicionieri nemaz nepasmaržoju. Lietojot to pirmo reizi, man kļuva skaidrs, ka arī man šis aroms nepatīk. Ja vien citroni spēj smaržot nesvaigi, tad, manuprāt, tā ir Veganese smarža - pēc nesvaigiem citroniem. 
Nākamais iebildums man ir pret produkta konsistenci. Tā ir pārāk šķidra. Ne katastrofāli, bet tomēr. Tas jau it kā neietekmē rezultātu, tomēr man patīk biezas konsistences balzāmi. Laikam, kādu nenoteiktu apsvērumu dēļ man šķiet, ka tie darbojas labāk.
Matus tas mīkstina diezgan labi. Par laimi, aromāts nesaglabājas pārāk ilgi. Pēc izžāvēšanas un ieveidošanas mati izskatās labi, bet es neteiktu, ka manu tajos "satriecošu spīdumu", kuru mums sola ražotājs. 
Kopumā varu teikt, ka mīnusu ir vairāk, nekā plusu. Pret veikala pārdevēju nekādu pretenziju man nav, jo pēc apraksta šis kondicionieris bija tieši tāds, kādu meklēju. Un, galu galā, kādam jau viņš arī patīk :)

Kur nopirkt?
Lush veikalos (Dzirnavu ielā, Alfā, Galerijā Centrs, Dominā)
Cena:
LVL 6,80
Vērtējums:
4/10

piektdiena, 2013. gada 17. maijs

L'OREAL, NUDE MAGIQUE BB powder (light)


Pirmais BB pūderis no L'Orela Paris. Tas nevainojami pielāgojas ādas tonim, atbrīvo seju no spīduma un padara to 100% samtainu. Svaiga, matēta sejas krāsa, nemanāms klājums. 24 stundu mitrināšana.

Šis pūderis man iepatikās, tomēr ne uzreiz. Pirmo reizi mēģināju lietot to meikapa nostiprināšanai, tomēr likās, ka tas izskatās pārāk pamanāms. Ja vēl gadījās uzklāt kaut nedaudz par daudz, izskatījās tā, it kā tikko būtu mīklu mīcījusi :) Sapratu, ka šādam mērķim lietošu citus pūderus, tomēr šo nolēmu izmēģināt  deguna piepūderēšanas procedūrām dienas laikā. 
Siltā laikā man parasti sāk spīdēt deguns, zods un piere, tādēļ matējošās salvetes, vai pūderis ir oligāti līdzņemamo lietu sarakstā. Ar šo lietu pūderis tiek galā ļoti labi - sejas āda uzreiz kļūst samtaina, gluda un pats galvenais - nespīdīga. 
Vienīgā atšķirība lietošanā bija tāda, ka no rītiem, meikapa nostiprināšanai, pūderi klāju ar otu, bet pa dienu lietoju klāt esošo sūklīti, kurš atrodams nodalījumā zem pūdera. Atliek secināt, ka lietojot sūklīti pūderis klājas vienmērīgāk un uz ādas nav manāms - arī ja piepūderēšanās notiek vairākas reizes dienā.

Kur nopirkt?
Drogas, Stockmann, Kolonna
Cena:
LVL 7,99
Vērtējums:
8/10

svētdiena, 2013. gada 12. maijs

LIZ EARLE, Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser


Man ir milzīgs prieks, ka radās izdevība pamēģināt pasaulē tik ļoti populāro Liz Earle sejas attīrīšanas līdzekli. Lieta tāda, ka ar iepirkšanos internetā es joprojām neesmu sadraudzējusies, bet ir tik patīkami, ka man ir draudzenes, kuras to dara visai regulāri :) 
Draudzene no oficiālās mājas lapas sev pasūtīja dažus produktus (bija sajūsmā par labo servisu) un dāvanā vēl saņēma šo tūbiņu. Viņa piedāvāja, vai nevēlos pamēģināt, es, protams, vēlējos :)

Šis ir vienīgais seju attīrošais līdzeklis, kuru piedāvā Liz Earle zīmols, jo tas ir piemērots visiem ādas tipiem, jebkura vecuma lietotājam. 
Pirmajā attīrīšanas fāzē līdzekli jāiemasē sejas ādā - tas izšķīdina visu kosmētiku. Acis ieteicams tīrīt beigās, lai acu dekoratīvā kosmētika nebūtu jāmasē pa visu seju.
Otrajā attīrīšanas fāzē piebiedrojas muslīna drāniņa. To samitrina karstā ūdenī un tad attīra seju no līdzekļa. Šo procesu var atkārtot divas reizes.
Pēc attīrīšanas seju noskalo ar vēsu ūdeni. Attīrošo līdzekli var lietot gan no rītiem, gan vakaros.

Atzīšos, ka gaidīju brīnumu :) Youtube skaistuma kanālos biju redzējusi neskaitāmus sajūsmas pilnus video par šo produktu. Domāju, ka tas būs kaut kas pārdabisks :) 
Realitātē tas ir visai pabiezas konsistences krēms, kurš nav taukains, vai eļļains - vienkārši biezs krēms. Smaržo pēc mentola, bet ne pārāk intensīvi. Krēms ir mīksts un maigs, tādēļ sejas attīrīšana iet roku rokā ar sejas masāžu, kas vienmēr ir labi. 
Pēc pirmajām lietošanas reizēm sajūsmā es nebiju, bet bija skaidrs, ka tas ir labs attīrošais līdzeklis. Pēc pāris nedēļām konstatēju, ka poras ir kļuvušas daudz tīrākas, seja svaigāka. Sapratu, ka tas ir tieši šī produkta nopelns, jo neko citu sejas attīrīšanai lietojusi nebiju. Skaidrs, ka šajā sejas attīrīšanas sistēmā ļoti svarīga loma ir arī kokvilnas drāniņai, kura nav nedz pārāk mīksta, nedz arī pārāk abrazīva.
Pēdējā laikā esmu novērojusi, ka nav parādījušies jauni izsitumi, vai pumpas, kuras man parasti uzrodas uz zoda.
Vēl jāatzīmē, ka līdzeklis ir ļoti ekonomisks, jo šajā ir tikai 30ml, bet beigties tas vēl negrasās. Domāju, ka pasūtīšu :)

Sastāvs:
Aqua (water), Caprylic/capric triglyceride, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Cetearyl alcohol, Cetyl esters, Sorbitan stearate, Polysorbate 60, Glycerin, Cera alba (beeswax), Propylene glycol, Humulus lupulus (hops) extract, Panthenol, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Anthemis nobilis (chamomile) extract, Eucalyptus globulus (eucalyptus) oil, Limonene, Citric acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic acid, Polyaminopropyl biguanide.

Kur nopirkt?
http://uk.lizearle.com/
Cena:
30ml 5.50£; 50ml 8.50£; 100ml 13.25£
Vērtējums:
9/10

piektdiena, 2013. gada 10. maijs

ORGANIC THERAPY Face Masks (total clean, aqua revolution, no stress)


Organic Therapy ir Krievijas ražotāja "Pervoje Rešeņije" produkts, kurš ir autors ne tikai Organic Therapy, bet arī "Recepti Babuški Agafji", "Baikal Herbals", "Lactimilk", "Planeta Organica" u.c. produktu līnijām, kuras arī pie mums ir zināmas un iecienītas. 

Jāatzīstas godīgi, ka mani piesaistīja produktu noformējums - krāsains, priecīgs, tomēr ne bezgaumīgs. Pamanīju šo produkciju jau krietnu laiciņu pirms kaut ko nopirku, bet pozitīvās atsauksmes tomēr pamudināja iegādāties.

Total Clean ir maska sejas attīrīšanai, kuras sastāvā minēts balto trifeļu ekstrakts, kurš, kā norādīts produkta aprakstā - paaugstina ādas imunitāti, uzlabo apmaiņas procesus šūnās, regulē tauku dziedzeru darbību. Kā jau vairumā attīrošo masku, arī šajā ir kaolīns (baltie māli), kuri manai ādai nešaubīgi patīk. 
Man nācās krietni papūlēties, lai šo masku vispār izdabūtu arā no tūbiņas, tomēr man izdevās. Maskai ir diezgan bieza konsistence, smarža ir neitrāla. Klājas tā diezgan nevienmērīgi un to ir grūti izlīdzināt. 
Visām maskām, arī šai turēšanas laiks ir 8-10 minūtes, pēc tam tā jānoskalo ar siltu ūdeni. Šo masku ar to ūdeni noskalot ir visai pagrūti, tādēļ es izmantoju dabisko sūklīti, kurš samitrināts siltā ūdenī. 
Jāsaka, ka īpaši tīrāku seju pēc maskas notīrīšanas spogulī es neieraudzīju, kaut arī procesa gaitā likās, ka kaut kas tomēr notiek, jo bija tāda viegli kņudinoša sajūta. Nav pat vairs ko piebilst, jo neredzēju nekādu rezultātu (masku lietoju vairākas reizes, tomēr bez izmaiņām).

Vērtējums: 0/10

Aqua Revolution ir mitrinošā maska. Šai maskai ir vidēji šķidra konsistence. Izlīdzinās tā ļoti labi. Smarža ir nedaudz uzbāzīgāka, kā attīrošajai maskai - mazliet šķebinoša, saldena. 
Mitrinošā maska man iepatikās vislabāk no trijām, jo tā labi atsvaidzina sejas ādu. Efekts gan nav pārāk ilgstošs, tomēr man patīk šo masku lietot tieši no rītiem. 
Normāla maska, tomēr bez sajūsmas.

Vērtējums: 5/10

No Stress maska ar organisko babassu eļļu ir nomierinoša sejas maska. Babassu eļļa nomierina ādu, tai piemīt pretiekaisuma un aizsargājošas īpašības, pateicoties lielam vitamīnu, minerālvieli un aminoskābju daudzumam, tā atjauno ādas struktūru un ūdens balansu
Tekstūra maskai ir krēmīga, vidēji bieza. Smarža ir līdzīga kā mitrinošajai maskai.
Izklausās jau ļoti labi, tomēr maska man neiepatikās. Tas ir dīvaini, ka maska, kura paredzēta ādas nomierināšanai kož un kņudina. Pirmās 3-4 minūtes šī kņudināšana ir diezgan spēcīga, un man jau likās, ka rezultāts būs gluži pretējs. Pēc maskas notīrīšanas, par laimi, āda nebija apsārtusi, vai sakairināta, tomēr tās sajūtas man neiepatikās. 

Vērtējums: 0/10

Kopumā varu teikt, ka esmu nedaudz vīlusies, kaut arī zaudējumi nav sevišķi lieli. Manuprāt, par tik pat nelielām naudiņām var iegadāties krietni labākas maskas, vismaz mana pieredze par to liecina :)

Kur nopirkt?
veikalos Siberika, Maxima
Cena:
LVL 1,25 (cena ar atlaidi)

trešdiena, 2013. gada 8. maijs

JOHN FRIEDA, Volume Refresh Dry Shampoo

Nesen veikalos parādījusies jaunā John Frieda Luxurios Volume matu veidošanas un kopšanas līdzekļu kolekcija. Pavisam tajā ietilpst 3 produkti - matu putas, matu laka un sausais šampūns. 
Par cik šobrīd mani ļoti interesē sausie šampūni, tādēļ kad beidzas iepriekšējais, nākamo izvēlos jau citu. Šoreiz tas ir John Frieda jaunums.

Kā jau jebkurš sausais šampūns, arī šis paredzēts matu uzfrišināšanai starp mazgāšanas reizēm atjaunojot arī zudušo kuplumu.

Šampūnam ir svaigs, neuzkrītošs aromāts, kurš matos sevišķi ilgi nesaglabājas.
Matus atsvaidzina ļoti labi, arī kuplinošais efekts ir, tomēr ja ir vēlēšanās to saglabāt uz ilgāku laiku, būtu nepieciešams lietot matu laku. Es to nedaru, jo man vienkarši nepatīk matu lakas. Kuplums ar laiku pazūd, tomēr mati izskatās tīri. 
Uz maniem gaišajiem matiem nekādu pūdera efektu matos es nemanu, tikai tīrākus matus. Bet, vienreiz izmēģināju uz vīra galvas (viņam ir tumši mati) - efekts bija pavisam cits. Mati zaudēja spīdumu un man ilgi un dikti nācās ķemmēt sauso šampūnu ārā no viņa matiem. Rezultātā tas izdevās, mati izskatījās tīrāki, tomēr diezgan matēti (kā jau nopūderēti mati). Tad man beidzot tapa skaidrs, kādēļ tumšu matu īpašniecēm ir krietni grūtāk piemeklēt sev piemērotu sauso šampūnu :)

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
LVL 5,55
Vērtējums:
7/10

sestdiena, 2013. gada 4. maijs

L'OREAL, Elvital Total Repair Extreme divkāršais serums

Serums satur divus atjaunojošus koncentrātus, kas, lai sniegtu savu maksimālo spēku, sajaucas kopā tikai pašā pēdējā brīdī:
1. rekonstruējoša želeja ar atjaunojošo LAK 1000 tehnoloģiju, kas iesūcas 10 matu šķiedru slāņos līdz pašam kodolam, atjaunojot matus no iekšpuses; 
2. virsmu nogludinošs serums, kas bagātināts ar matu izlīdzinošām sastāvdaļām un keramīdu. Tas izlīdzina matu virsmu līdz pašiem matu galiem, novēršot matu galu šķelšanos un nepadarot matus smagus. Mati ir gludi un gaisīgi.

Pēc friziera apmeklējuma mani vienmēr pārņem "matains" noskaņojums, kas nozīmē tikai to, ka gribās sevi palutināt ar dažādiem un jauniem matu kopšanas līdzekļiem. Šis serums bija viens no iekāres objektiem, tādēļ arī nopirku.
Serumam ir viegla, silikonīga tekstūra, kas patiešām nepadara matus smagnējus, vai pieplakušus. No abiem dozatoriem vienlaicīgi izspiežās divkrāsaina želeja - sarkana un caurspīdīga. Nezinu, kurš no abiem ir želeja, un kurš serums, bet pieļauju, ka serums ir sarkanais.
Izmēģināju šo serumu klāt gan mitros matos, gan sausos - pēc ieveidošanas. Ja klāju mitros matos, vairāk jūtu tā saukto "atjaunojošo" efektu, jo mati paliek tādi kā biezāki, dzīvīgāki. Ja lietoju sausos matos, izteiktāks ir tieši nogludinošais efekts, bet var serumu izmantot divas reizes - gan mitros, gan tūlīt pēc izžūšanas, jo mati no tā necieš, respektīvi, neizkatās netīri, vai saplakuši.
Serums man iepatikās, tomēr mulsina fakts par ražotāja neizmērojamo skopumu. Produkta tilpums ir tikai 15ml.

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
LVL 2,90 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
8/10

trešdiena, 2013. gada 1. maijs

Aprīļa tukšinieki


Šoreiz visa mana tukšā tara lieliski sarindojās vienā no grāmatu plauktu sekcijām. Uz baltas lapas visu jau labāk var saprast, bet šoreiz man iegribējās kaut kā savādāk :)

1. LIVE CLEAN, Bali Oil Smoothing Conditioner (atsauksme);
2. Marlies Moller - Two In One - Beurre de Karite (atsauksme) - beidzot izlietoju šo. Jāsaka, ka komplektā ar balzāmu, vai matu masku viņš bija diezgan ok, tomēr ražotājs solīja pavisam ko citu;
3. DOVE, Intensive Repair shampoo - ļoti labs šampūns. Reizēm pat pēc viņa lietošanas neliku matos kondicionieri, jo tie tāpat bija mīksti;
4. LUSH, Olive Branch dušas želeja - želeja, kā jau želeja, tomēr aromāts ir dievīgs;
5. LAVERA, Organic Aloe Vera moisturizing fluid (atsauksme);
6. BELITA - VITEKS, maska-serums jutīgai ādai (atsauksme);
7. SCHOLL, Rough Skin Removing Scrub (atsauksme);
8. TOIT BEL, Swiss Herbs hand cream - šis roku krēms man ne sevišķi iepatikās. Pietrūka mitrinošā un barojošā efekta (tas jau arī ir galvenais, ko gaidu no roku krēma). Neilgi pēc krēma uzklāšanas, rokas atkal bija sausas, un atkal "prasīja" krēmu;
9. LANCOME, Hypnose STAR skropstu tuša - šis bija paraudziņš no ELLE žurnāla. Tuša man ļoti iepatikās. Jāsaka, ka sen neesmu bijusi tādā sajūsmā par tušu. Tas tādēļ, ka ar viņu manas skropstas izskatās daudz kuplākas, nekā tās ir patiesībā. Ja man jāizvēlas starp pagarinošo, vai kuplinošo efektu, es izvēlos kuplinošo :) Noteikti nopirkšu šo tušu pilnā izmērā, kad beigsies visas iesāktās;
10. CATRICE, Glamour Doll Volume Mascara (atsauksme);
11. AVON, LUXE seduction mascara - ļoti normāla skropstu tuša ikdienas lietošanai. Izskatās kā savas skropstas, tikai labākas. Vislielākais pluss - šī tuša nesaķepina skropstas, nemaz;
12. ORIFLAME, Wonder lash mascara - šo tušu nopirku, jo tā bija baklažānu tonī. Rezultātā biju vīlusies, jo nekādu atšķirību staprt melno, vai šo es neieraudzīju. Bet visādi citādi - normāla tuša, bez kādiem specefektiem, tikai tā gumijas birstīte gan man nešķita sevišķi ērta;
13. GARNIER, Soothing vitamin-enriched toner (atsauksme);
14. SCHWARZKOPF, GLISS KUR marrakesh oil & coconut shampoo - šampūns man patika. Labi izmazgā matus, un pēc mazgāšanas tie ir diezgan mīksti, bet uz beigām mani sāka kaitināt šampūna aromāts.