piektdiena, 2012. gada 5. oktobris

OPI, Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment

Tas, ka iegādājos šo ienadžu pīlingu (tā rakstīts latviskajā tulkojumā uz produkta iepakojuma) bija tāds kā pārpratums. Man bija nepieciešams kutikulas noņēmējs, ātrumā izvēlējos šo. Nebija daudz laika, un ieraudzījusi uz iepakojuma maģisko vārdu cuticle, paņēmu nedomājot. Vēlāk, kad izlasīju produkta aprakstu biju nedaudz apmulsusi, jo pieredzes ar šādiem līdzekļiem man nebija. 
Uz iepakojuma rakstīts:

Pīlings ienadžiem. Atjauno sausu un raupju ādu ap nagiem. Maigi noņem veco, atmirušo ādu, darot to daudz mīkstāku un gludāku un sastāvā esošais avokado lipīdu komplekss mitrina un mīkstina nagu ienadžus. Iemasēt ādā ap nagu, atstājot uz 3 - 5 minūtēm, vairākas reizes nedēļā.

Tas pilnīgi noteikti nav kutikulas noņēmējs, bet gan līdzeklis, kurš paredzēts kutikulas kopšanai. Viņš darbojas ilgtermiņā. Pēc pirmajām lietošanas reizēm neredzēju nekādu efektu. Nesapratu vispār šī līdzekļa jēgu, jeb iedarbību, tomēr neskatoties uz visu turpināju lietošanu. 
Jāpiebilst, ka līdz šim es regulāri taisīju manikīru (mājas apstākļos), izmantojot knaiblītes, kutikulas atbīdāmos kociņus un kutikulas noņēmēju. Lai nagi izskatītos sakopti, manikīrs bija jātaisa vismaz reizi divās nedēļās, reizēm arī biežāk. 
Ar laiku es pamanīju, ka nagi, jeb āda ap nagiem izskatās sakopta arvien ilgāku laiku. Tajā brīdī man "atausa", ka tas ir tieši šī līdzekļa nopelns. 
Šis līdzeklis nesausina ādu ap nagiem, kā to dara daudzi kutikulas noņēmēji. Sastāvā tam ir avokado lipīdu komplekss, kurš baro un mīkstina ādu, bet augļskābes rūpējas par pīlinga efektu.
Kādrez es "mocījos" ar mūžīgi sauso kutikulu. Tieši sausa āda ap nagiem, manuprāt, rada nesakoptu roku izskatu. No rītiem vēl viss bija ok, jo uz nakti es parasti smērēju savu Lush kutikulu sviestu, bet pa dienu, kad rokas bieži tiek mazgātas, bet roku krēmi nespēj pietiekami palīdzēt, rokas dienas beigās izskatījās ne pārāk labi. Kopš lietoju šo pīlingu, situācija ir krietni uzlabojusies. Šobrīd neesmu taisījusi manikīru nu jau gandrīz veselu mēnesi, bet rokas izskatās pietiekami labi. Kādreiz man tas liktos kaut kas neiespējams. 
Ražotājs iesaka līdzekli turēt 3 - 5 minūtes, bet es parasti to iemasēju kutikulā un tur arī atstāju, reizēm viņu lietoju arī uz nakti. Kad "atklāju" šī pīlinga iedarbību, lietoju to gandrīz katru dienu, bet šobrīd man pilnībā pietiek ar dažām reizēm nedēļā. Knaiblītes arī tiek izmantotas arvien retāk, kas mani priecē.

Kur nopirkt?
Oniks Beta veikalos, universālveikalā Stockmann
Cena:
LVL 5,70
Vērtējums:
10/10

9 komentāri:

  1. Paldies par atsauksmi, lieku šo savā višlistē!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav par ko, cerams, ka "saimniecībā" noderēs :)

      Dzēst
  2. Izklausās kaut kas patiešām labs, arī no manas puses paldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst
  3. Avoplex sērija OPI ir izdevusies. Man bija ari roku krēms- patika!

    AtbildētDzēst
  4. Man arī Avoplex sērija patīk, būs jānopērk šīs līdzeklis, mans slinkums gavilēs :)

    AtbildētDzēst
  5. bet vispar jau CND Cuticle Eraser tapat darbojas, bet ar augļskābēm. Ja neslinko un tiešām lieto regulāri, tad manikīrs nav jataisa

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, atceros Tavu rakstu par manikīra lietām, kad šis beigsies, būs jānopērk :)

      Dzēst